100-årskalas i Kanalparken lör 19/8

Församlingen i Höglidenkyrkan fyller 100 år (1917-2017) och det vill vi fira med musikunderhållning, intervjuer, barnaktiviteter och fika tillsammans med hela Hudiksvall lördag 19 aug kl 11.00-14.00.

En scen kommer att finnas i Kanalparken (mittemot muséet). Barnaktiviteter med personalen från förskolan Klippan.

Vår pastor Gert-Ove Liw leder programmet från scenen och varvar musikunderhållningen med intressanta intervjuer.

Musikunderhållning med församlingens egna sångare och musiker: Countrygospelbandet Homebound, Ylva Timan Olofsson, Maria Nyström och Mikael Olofsson sjunger delar ur sitt gospelprogram "Joyful, joyful", AnnaMaria Bergqvist, Judith, Alva, Alice och Elma, Stor-Sjung (barnallsång med Sjung-Gungfröknarna), Allsång

Alla är varmt välkomna!

Arr: Höglidenkyrkan i samarb m studieförbundet Bilda