Du är här:Start > Vad vi gör > Barn

Äventyrliga fredagkvällar för barn i åldern 9-12 år (skolans åk 3-6). Varannan fredag kl 18.00-20.00

F.R.O.G är äventyrliga fredagkvällar för dig som går i skolans åk 3-6. Vi leker, tävlar, bakar och gör spännande äventyr. Varje gång är det också fika och en samling. Vi träffas i Höglidenkyrkan om det inte står något annat i schemat.

F.R.O.G betyder Fully Rely On God.

Alla är välkomna med!

Vårterminen 2017

Fredag 20 jan FROG "Klart för start" med lekar och annat skoj

Fredag 3 febr FROG Filmkväll med popcorn

Fredag 17 febr FROG Quiz-night med kahoot och nattduellen (Om du har en mobiltelefon, så ta med den)

Fredag 3 mars FROG Vinterfredag i Hedebacken, kl 18.30-21.00. OBS tiden!
Pulka, slalom och korvgrillning. Ta med det du vill åka på och 80 kr till liftkort, om du vill åka slalom. Hämtning och lämning i Hedebacken.

Fredag 17 mars FROG "Häng i kyrkan" - välkomna till den bästa fritidsgården! Ta med 20 kr om du vill handla något i godiskiosken.

Fredag 31 mars FROG Biblestories med påskdrama

Söndag 16 april kl 11.00 Påskdagen! Familjegudstjänst i Höglidenkyrkan, FROG visar påskdrama.

Fredag 28 april FROG "Downtown-QR" - Hämtning och lämning i Rådhusparken. (Om du har en mobiltelefon, lägg in appen för QR och ta med den ...)

Söndag 30 april Valborgsfirande på Högliden - mer info kommer!

Fredag 12 maj FROG Brännboll och lek i Borgarparken. Ta med dig familjen och picknick. Om inte familjen vill komma, så kom själv ändå!

Välkomna!

/Hälsn ledarna Katty, Maria, Lars, Johan, Matthias och Ylva