Du är här:Start > Vad vi gör > Barn

F.R.O.G

Äventyrliga fredagkvällar för barn i åldern 9-12 år (skolans åk 3-6). Varannan fredag kl 18.00-20.00

F.R.O.G är äventyrliga fredagkvällar för dig som går i skolans åk 3-6. Vi leker, tävlar, bakar och gör spännande äventyr. Varje gång är det också fika och en samling. Vi träffas i Höglidenkyrkan om det inte står något annat i schemat.

F.R.O.G betyder Fully Rely On God.

Alla är välkomna med!

Program vt 2018

19 jan "Klart för start" - lekar och annat skoj

2 febr "FROG-OS" - vårt alldeles egenkomponerade vinter-OS inomhus i Höglidenkyrkan med flera kända OS-grenar.

16 febr "FROG downhill (Hedebacken)" - kl 18.30-21.00 (obs tiden) Pulka och/eller slalom och korvgrillning. Ta med det du vill åka på och 80 kr till liftkort, om du vill åka skidor. Man behöver plastficka på armen till liftkortet (finns att köpa där). Vi bjuder alla FROG:are på korv och saft. Lämning och hämtning i Hedebacken.

2-3 mars "FROG 15H" - Helkväll och övernattning i Höglidenkyrkan. Start fredag 18.00 med lekar, fika och andakt. 20.00 "Open stage" där man får uppträda med något om man vill (sång, spel, rubiks kub, något roligt tricks m m) 21.00 Pizza 21.30 Frivillig bön Lördag 08.00 Frukost 09.00 Hämtning av alla barn i Höglidenkyrkan.

Vi sover i förskolans lokaler. Man behöver ta med sig madrass, sovsäck och kudde, hygiengrejer och något att sova i. Man får inte ta med godis/chips/läsk.

Det kostar 60 kr att vara med den här gången och man behöver anmäla sig senast måndag 26 febr till Ylva på Ylva.olofsson@hoglidenkyrkan.se eller med sms till 070-3390071. Ange eventuella matallergier vid anmälan. Man betalar kontant eller med swisch 123 024 14 14 när man kommer 2/3.

16 mars "Biblestories" - teater med Kattys underbara utklädningsgarderob

13 april "Häng i kyrkan" - Välkomna till den bästa fritidsgården! Ta med 20 kr om du vill handla något i godiskiosken. Efter FROG den här gången får alla de som går i sexan stanna kvar på BOOST med ungdomarna.

27 april "Tillsammans är bäst!" - samarbetslekar med Peter Åkerström på Högliden (obs inte Hedebacken som vi skrivit tidigare i programmet!)

18 maj (inte udda vecka, men det blir bra ändå:)) "Brännboll i Borgarparken" - Ta med familjen och egen picknick. Om inte familjen vill komma, så kom själv ändå!

Du är så välkommen! Hälsn ledarna Maria, Angelica, Katty, Sandra, Lars, Johan, Matthias, Peter och Ylva