Du är här:Start > Vad vi gör > Barn

Sjung-Gung

Småbarnsmusik 0-5 år, fredagar kl 10.00-12.00

Sjung-Gung är ett "kyrkis" i Höglidenkyrkan. Vi startar kl 10.00 med en gemensam sångsamling i kyrksalen ca 30 min och flyttar oss sedan till caféet och lekrummet för att fika, leka och umgås. Ibland förbereder vi något enkelt pyssel som ni föräldrar får hjälpa era barn med. Ca 11.30 hjälps alla åt att plocka ihop i lekrummet och caféet för att sedan ha en samling i kyrksalen där vi sjunger några sånger om tryggheten i Gud och avslutar med bönen "Gud som haver barnen kär".

Sjung-Gung är öppet för alla med barn i åldern 0-5 år och det behövs ingen anmälan för att få vara med.

Det är ingen avgift att vara med på Sjung-Gung, men var och en betalar för sitt eget fika.

Ledare för Sjung-gung 2017 är Ylva Timan OIofsson och Annmarie "Mimmi" Jonsson.

Följ gärna vår Facebook-grupp "Sjung-Gung Höglidenkyrkan", en sluten grupp där vi kan dela information som gäller Sjung-Gung, om tider, speciella evenemang m m.

Vårterminen 2017

Fredag 27 jan Sjung-Gung terminsstart

Fredag 3 febr Sjung-Gung

Fredag 10 febr Sjung-Gung

Fredag 17 febr Sjung-Gung

Fredag 24 febr Sjung-Gung

Fredag 3 mars Sjung-Gung

Fredag 10 mars INGEN SJUNG-GUNG IDAG!

Fredag 17 mars INGEN SJUNG-GUNG IDAG!

Fredag 24 mars Sjung-Gung

Fredag 31 mars Sjung-Gung

Fredag 7 april Sjung-Gung

Fredag 14 april INGEN SJUNG-GUNG IDAG!

Fredag 21 april INGEN SJUNG-GUNG IDAG!

Fredag 28 april Sjung-Gung

Fredag 5 maj Sjung-Gung

Fredag 12 maj Sjung-Gung

Fredag 19 maj Sjung-Gung sommaravslutning i Borgarparken med sång och lek. Ta med eget fika denna gång!

Välkomna! Hälsn Ylva o Mimmi