Du är här:Start > Vad vi gör > Barn

Sjung-Gung

Småbarnsmusik 0-5 år, fredagar kl 10.00-12.00

Sjung-Gung är ett "kyrkis" i Höglidenkyrkan. Vi startar kl 10.00 med en gemensam sångsamling i kyrksalen ca 30 min och flyttar oss sedan till caféet och lekrummet för att fika, leka och umgås. Ibland förbereder vi något enkelt pyssel som ni föräldrar får hjälpa era barn med. Ca 11.30 hjälps alla åt att plocka ihop i lekrummet och caféet för att sedan ha en samling i kyrksalen där vi sjunger några sånger om tryggheten i Gud och avslutar med bönen "Gud som haver barnen kär".

Sjung-Gung är öppet för alla med barn i åldern 0-5 år och det behövs ingen anmälan för att få vara med.

Det är ingen avgift att vara med på Sjung-Gung, men var och en betalar för sitt eget fika.

Ledare för Sjung-gung 2018 är Ylva Timan OIofsson och Annmarie "Mimmi" Jonsson.

Följ gärna vår Facebook-grupp "Sjung-Gung Höglidenkyrkan", en sluten grupp där vi kan dela information som gäller Sjung-Gung, om tider, speciella evenemang m m.

Vårterminen 2018

Fredag 2 febr Sjung-Gung

Fredag 9 febr Sjung-Gung

Fredag 16 febr Sjung-Gung

Fredag 23 febr Sjung-Gung

Fredag 2 mars Sjung-Gung

Fredag 9 mars INGET SJUNG-GUNG IDAG. LOV.

Fredag 16 mars Sjung-Gung

Fredag 23 mars Sjung-Gung

Fredag 30 mars INGET SJUNG-GUNG IDAG. Långfredag.

Fredag 6 april Sjung-Gung

Fredag 13 april Sjung-Gung

Fredag 20 april Sjung-Gung

Fredag 27 april INGET SJUNG-GUNG IDAG. (utbildning)

Fredag 4 maj Sjung-Gung

Fredag 11 maj INGET SJUNG-GUNG IDAG. LOV.

Fredag 18 maj Sjung-Gungs sommaravslutning i Borgarparken. Vi sjunger, leker och fikar. Ta med eget fika denna gång.

Välkomna! /Ylva o Mimmi