OM OSS

Höglidenkyrkan är en kyrka för hela familjen. Våra Gudstjänster är alltid öppna för dig som vill vara med. Välkommen att besöka oss på Söndag kl 11.00

GE EN GÅVA >>

info@hoglidenkyrkan.se

FÅ DE SENASTE NYHETERNA
  • Grey Facebook Icon

© 2019 HÖGLIDENKYRKAN.

ENGAGERA DIG

Vill du vara med och hjälpa till? Läs mer om hur du gör här nedan.

GE ONLINE

Om du vill stödja oss och vårt arbete så har du möjlighet att ge en gåva online. Klicka på länken nedan för att få mer information. Alla gåvor är frivilliga!

BLI VOLONTÄR

Mycket av det vi gör bygger på volontärt arbete. Här har du möjlighet att bli en del i något av våra team och på så vis hjälpa till. Kontakta oss för mer information.

MISSION

Höglidenkyrkan är involverad i flera internationella missionsarbeten. Fokus ligger på Indien, där vi stöttar i samarbete med Trosgnistans Mission. Även i Turkiet har vi missionsarbete. Läs mer under Högliden International.

FÖRSAMLINGEN ÄR MÄNNISKORNA

Höglidenkyrkan vill vara en kyrka för hela familjen, för singlar, för äldre och för nysvenskar. Vi välkomnar alla som vill att vara med i våra gudstjänster. Kyrkan är människorna och därför vill vi arbeta på ett sätt som gör att alla kan känna sig delaktiga. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om hur du kan engagera dig.

JAG VILL VETA MER OM HUR JAG KAN ENGAGERA MIG

Högliden.jpg