About.jpg

EN KYRKA FÖR ALLA

Vi är en kyrka för hela familjen och alla generationer. Här möter du människor med olika erfarenheter och bakgrunder. Vi ser kyrkan som en familj där vi hela tiden längtar efter att fler ska hitta hem och finna meningen med livet och bli en del av något större än oss själva.

Höglidenkyrkan bildades 1917 och var en del av den Pingstväckelse som pågick över världen och i Sverige på den tiden. Den första kyrkan låg på Håstaborgsgatan i Hudiksvall men1994 köpte församlingen Högliden, en danskrog som hade upphört och som sedan byggdes om för att passa vår verksamhet. 1995 i maj månad invigdes Högliden och har sedan dess inrymt Höglidenkyrkans gudstjänster. I augusti 2009 startades Förskolan Klippan som idag omfattar omkring 30 barn.

EN DEL AV PINGST

Vi är en del av Pingströrelsen som är en av Sveriges största frikyrkorörelser. Pingströrelsen är medlem i Sveriges Kristna råd. Läs mer på www.pingst.se

VÅRA MEDARBETARE

Image by Ben White
Marcus Ceder.heic

Marcus Ceder
Pastor & Föreståndare

Bibel.jpg

Maria Nyström
Lovsångspastor

Bibel.jpg

Andreas Larsson
Bataljonspastor

VÅRT UPPDRAG

Älska Gud. Älska människor.

Vi tror att kyrkan ska vara en plats för gemenskap och relation. En plats där människor känner sig hemma och som man vill vara en del av.