top of page
HÖGLIDEN
INTERNATIONAL

MISSION

Höglidenkyrkan är partnerförsamling med en allkristen missionsorganisation som heter Trosgnistan Mission.


Trosgnistans Mission har en omfattande fadderorganisation som ser till att över 10 000 barn får månatlig hjälp på matstationer, barnhem och skolor.

Arbete bedrivs i 15 länder och målsättningen är att stödja en hållbar utveckling av det civila samhället som främjar hela människan.

Skolsponsor

Under 2023 fick vi i Höglidenkyrkan en förfrågan om att vara med och skapa en stipendiefond för fattiga änkor och barn i Indien. Fonden är till för att ge änkors barn möjlighet att gå i grundskola och vidare till högskola. Många änkor kämpar hårt för att ha råd med utbildning för sina barn. Ofta får barnen avbryta skolan i alltför tidig ålder pga. att pengarna inte räcker till att betala skolavgiften. Genom skola och utbildning kommer barnen bort från den fattigdom som ofta leder till missbruk, prostitution och kriminalitet. Om barnen får en bra utbildning kan de i sin tur även hjälpa sina mammor till ett bättre liv. 

Alla gåvor är viktiga oavsett storlek och de gör skillnad. Var med och ge barn möjlighet till utbildning idag.

"Allt vad ni har gjort för en av dessa mina minsta bröder, det har ni gjort mot mig.”
‭‭Matteusevangeliet‬ ‭25:40‬ ‭

Märk din gåva Skolsponsor Indien.
Insättningen kan göras via:
Swish 123 024 14 14
Bankgiro: 404-5050


Stort tack för din gåva. Vi önskar dig allt gott och Guds rika välsignelse.

Swish Skolsponsor
GE VIA SWISH

123 024 1414

GE VIA BANKGIRO

404-5050

Märk din gåva med "Skolsponsor"

Rapport från Indien

Ladda ner den senaste rapporten från Indien

Här kan du ladda ner den senaste rapporten från Indien. Höglidenkyrkans arbete är med och förvandlar människors liv och möjligheter. Ta gärna del av den!

Image by Felix Serre
BLI FADDER

För 250 kr i månaden kan du förvandla ett barns framtid. Klicka på knappen nedan så länkas du vidare till Trosgnistans hemsida där du kan läsa mer och bli fadder.

bottom of page